Inner Image

Ydelser

Gennem årene har vi lært, at der er mere til rengøring end bare udseende. I dag gør Snowwhite Rengøring Service rent på et dybere plan for at hjælpe med at reducere spredningen af sygdom og bakterier. Mens de fleste traditionelle rengøringsfirmaer kun gør rent for udseende, har Snowwhite Rengøring også specialiseret sig i at reducerer spredningen af sygdom og bakterier på de steder, hvor folk arbejder, lærer og leger. Vi har derfor et desinficeringsprogram, som vi tilbyder i de følgende:

Kontorrengøring
Hovedrengøring
Grøn rengøring                                                                                                                        Tæppe og polster møbler rengøring
Alle former for gulvpleje
Gulvpleje – Erhverv                                                                                            Vinduespudsning
Håndværkerrengøring
Trappevask

VIGTIGT: Desinficerede områder i dit firma er modtagelige for kontamination igen gennem inficerede medarbejder og smittebærende kunder. Af denne grund anbefaler vi følgende for at optimere dit forsvar mod influenza og andre smitsomme vira og bakterier, der udgør en trussel mod dine medarbejdere, kunder og besøgende:

• Det er afgørende, at du fortsætter med din standard rengøringsplan. Overvej at øge hyppigheden af rengøringen.
• Tilskynd medarbejderne til at bruge desinficerende servietter til at rense kritiske berøringspunkter hele dagen og mellem rengøringstjenester for at skabe en sund arbejdsplads.
• Uddan medarbejdere om hyppig og korrekt håndvask og brug af hånd sanitizers for at mindske risikoen for spredning af infektion.