Inner Image

Om os

I mere end 20 år har Snowwhite Rengøring Service givet konsekvente, resultatorienteret rengøring til Københavns-, Nordsjællands- og Vestsjællandsområdet. Vi leverer ydelser til mange typer faciliteter, herunder banker, kontorer, hoteler, medicinske faciliteter, offentlige faciliteter, industri og detailhandel.

Vi tilbyder et komplet rengøringsprogram, som ikke kun omfatter vores rutinemæssige rengøring, men også genbrug og affaldsindsamling, samt levering af varer til dine vaskerum, og administration af opgørelsen for dig, hvilket frigør din tid til at gøre, hvad du er bedst til.

Når du partner med Snowwhite Rengørings Service vil vi tilpasse en rengøringsplan, der passer til dine præcise behov, og derefter fremlægge et detaljeret forslag, der holder dit budget i tankerne. Og vi forsikrer vores forslag med vores 24-timers Rengøring Garanti!

Hvis din type ejendom ikke vises i listen ovenfor, er det fordi vi ikke har plads til at nævne dem alle – vi er tilgængelige som rengøringsselskab for enhver form for kontor- eller erhvervslokaler indenfor Københavns, Nord- og Vestsjællands bydele.