Inner Image

Velkommen

Velkommen og tak for besøget hos Snowwhite Rengøring Services hjemmeside. Vi er et professionelt rengørings- og bygningsvedligeholdelses selskab der servicerer Københavns, Nordsjællands og Vestsjællands område. Vores filosofi er enkel; ”………glædelig rengøring – effektive resultater…..”

Vores filosofi er grundlaget for vores forretning, da vi mener at et servicefirma, der villigt og glædelig gør rent, som den er en del af kundernes virksomhed, giver langt bedre resultater.

Er du træt af inkonsistente og utroværdige rengøringsfirmaer eller betaler du alt for meget for de ydelser som du får i dag? Så er du måske klar til at samarbejde med en professionel virksomhed, der vil gøre jeres faciliteter rene, lige præcis som i ønsker, det skal være!

At vælge den rigtige rengøringsservice for dit firma kan være en skræmmende affære.., men uanset om du har en lille virksomhed eller en stor kontorfacilitet, har vi ressourcerne til at opfylde dine forventninger med den største kvalitet og sans for detaljer.

Vi ser os selv som en forlængelse af din organisation. Snowwhite Rengøring Service er klar til at tilpasse en specifik rengøringsplan for at opfylde dine rengøringsbekymringer og behov. Vi forstå at kunderne ønsker resultater, ikke lover! Derfor mener vi, at bedre service er eksemplificeret med en vilje til at gøre hvad det tager, for at holde vores kunder glade.