Inner Image

Garanti

Ingen klager eller dine penge tilbage, garanteret!

Over 60 % af Snowwhites Rengøring Services kunder er centreret omkring hovedstadsområdet, hvor vi ofte er konfronteret med nogle af de mest krævende kunder i landet. Selvom mange måske vil finde dette udfordrende, bør man indse, at en international by som København med personale og besøgende fra hele verden har intet andet valg end at opretholde standarder, der vil opfylde de forventninger denne endeløse strøm af erhvervsfolk, indvandrere og turister er vande til.

Dette er måske grunden til, at ikke alle rengøringsselskaber lykkes – deres standarder trods alt er måske ikke virkelig internationale nok.

Så hvordan kan vi overbevise nye kunder, at vores rengøring er den til at vælge, og lade dem vide om de længder vi går til at levere en grundig, fremragende og sikker service, som vi backer op med en solid garanti?

“Vores mål er virkelig dit mål”. Nemlig at forlade dine lokaler konsekvent støv- og pletfri på en daglig basis. Vi er så overbeviste om, at vi kan gøre dette for dig, at vi tilbyder dig din pengene tilbage garanti, hvis vi ikke gør.

… Og du vil få det på skrift.

Det er naturligvis vores præference, at denne mulighed ikke bliver nødvendig, og vi er sikre på, at det også er din. Denne garanti er vores konkrete måde for os at sige, at du vil være tilfreds med vores service.

Hvis du stadig er usikker, er du alligevel velkommen til at fortælle os om dine bekymringer.

Du kan også booke et uforpligtende møde med os i dag. Vores gennemgang af dine lokaler er både vores måde til at vurdere tilbud priserne, og din måde at forstå, at hver enkelt pris er berettiget.